Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

4-4?Είστε σοβαροί?


Καιρό είχαμε να τα πούμε,ε? Πρέπει να βγάλουμε και κάνα φράγκο βλέπεις. Βέβαια η δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά εγώ δεν είμαι αφέντης οπότε στα...παλιά μου τα παπούτσια.

Άντε λοιπόν. Από την τελευταία φορά είχαμε νίκη της Εθνικής (με τα χίλια ζόρια), τρομερές εξελίξεις στη Σουπερλίγκα (ακόμα και τα διπλά ΑΕΛ, Άρη και Λιβαδειάς τα πιάσαμε), προκρίσεις αιωνίων στο Βερολίνο (και ο... Γερμανός μπάτσος βοηθός), κάτι δευτερεύοντα (για τις ελληνικές ομάδες) ΟΥΕΦάκια και αυτή την αηδία που λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ.

Μα καλά δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε Μπαρτσελόνα? Τι σας αρέσει? Ο κοντοπίθαρος ο Μέσι? Ούτε του Van Bommel του αρέσει γι' αυτό σε δυο ματς προσπάθησε να τον στείλει νοσοκομείο. Άσε οι άλλοι οι αλήτες οι Άγγλοι που πάνε και μου φέρνουν 4-4 και γω τώρα πως θα δω τα play offs και δεν θα με πάρει ο ύπνος?

Κι εσείς της Liverpool, είστε σοβαροί? Πάτε και κουράζεστε να γυρίσετε τ0 1-3? Μάθετε λίγο μπαλίτσα από το Θρύλο που στην ίδια περίπτωση πήγε και κατέβασε βρακιά στη Γαλλία. Και το προκλητικό είναι ότι ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Άγιο Ετιέν εσείς παίζατε με Chelsea. Θέλατε να περάσετε κιόλας...

Αμ οι άλλοι της Πόρτο? Καλά δεν ντρέπεστε να παίρνεται 2-2 στο Old Trafford? Το σωστό είναι να πάτε εκεί, να χάσετε με 1 -2 γκολ και να είστε και ευχαριστημένοι. Όχι που μου κάνετε και δηλώσεις "καλή η ισοπαλία αλλά αξίζαμε τη νίκη". Αχάριστοι...

"Give us some more of this" που είπε και ο Άγγλος σχολιαστής. "Please" προσθέτω